Какво е Marketplace?

Какво е Marketplace?

- Marketplace от dealitbg.com осигурява на нашите клиенти по-голямо разнообразие от артикули, чрез представяне на оферти на наши доверени партньори, които могат да бъдат открити в целия уебсайт.

Как могат да бъдет различени Артикулите, които не се изпращат от складове на dealitbg.com?

- Всеки един артикул, предлаган от наш партньор е обозначен с "Предлаган от Marketplace"

*Поръчки на продукти, които се изпращат от наши складове са обозначени като "Retail" поръчки.

Примери:Сигурна ли е доставката на Marketplace артикули?

- С поръчката на Marketplace артикул се съгласявате, че Вашите данни за доставка ще бъдат предадени от системата на съответния търговец, който е задължен да изпрати избраните артикули (с изключение на тези, които не са налични) до 72 часа от момента на задавене на поръчката.

- Преди заплащане на стоката имате право на преглед, така че спокойно можете да прегледате и пробвате поръчания от Вас артикул.

Безплатна доставка на Marketplace артикули?

Тъй като аркулите се изпращат от наши партньори, ние не можем да предложим безплатна доставка на стоки със стойност над 35лв. (както при покупка на стоки от dealitbg складове). Ние обаче се стремим към най-добри условия за нашите клиенти, ето затова правим всичко възможно да предложим скоро безплатна доставка и за Marketplace поръчки.

Връщане и замяна

- Всеки Marketplace артикул може да бъде върнат или заменен в срок от 14 дни след датата на получаване при следните условия:

• Запазена и непохабена оригинална опаковка - кутия 
• Запазен фискален касов бон / касова бележка /
• Продукта не трябва да бъде използван , тестван или ремонтиран
• Всички прилежащи части аксесоари и детайли към него трябва да бъдат налице

- Връщане и замяна се осъществява единствено и само с куриерска фирма ЕКОНТ, независимо с кой куриер е била изпратена пратката към клиента. Всички куриерски услуги по пратки за връщане и замяна се заплащат от купувача по ценови тарифи на ЕКОНТ.
- Пратки с продукт за връщане се изпращат като еднопосочна пратка с платена КУ от клиента и без НП

Продукти, които не могат да бъдат върнати или земенени:

• Спално бельо след като е разопаковано
• Уреди и апарати за лична хигиена и красота  / епилатори, масажьори , четки за коса,четки за зъби, тримери за подстригване и бръснене и всички останали продукти и апарати, които са имали пряк достъп с кожа, манекюр или педикюр, коса или брада /. Всички тези продукти се изпращат с опция Преглед и тест и могат да бъдат тествани пред представител на куриерската фирма преди да бъдат закупени.
• Кухненски роботи, машини за пуканки,  миксери и блендери не могата да бъдат върнати след употреба и тест в реални условия.
• Бельо и бански костюми
• Аксесоари и играчки за домашни любимци
• Интимни принадлежности и аксесоари

Имам закупен Retail артикул и мога да ползвам безплатна доставка за него, мога ли да спестя ако поръчам и Marketplace в същата поръчка?

- В този случай ще използвате безплатна доставка само за Retail продуктите на стойност на/над 35лв. Необходимост от заплащане на куриерските услуги ще има за пратката изпратена от склад на търговец.
Продължи